Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


mindig csak az a hülye pénz

2010.09.27

Egyre nagyobb kedvem van masszázst tanulni. Pénzem ugyan egyelőre nincs, hogy megtanuljam, de majd csak lesz valami. Az egyik kollégám poénból azt mondta, hogy ő kifizeti nekem a tandíjat, de cserébe akkor járhat hozzám ingyen masszázsra élete végigéig. Az elgondolás egyébként nem rossz :o)

 

A másik, hogy amit félretettem erre a célra (ami egyébként így is mínuszban van a számlámon), az úgy tűnik másra megye el. Fél éve nagyon szerettem volna kimenni Brazíliába Joaohoz. Cirka fél millió Ft. Ennyit 3 élet alatt sem spórolok meg, így nem volt min gondolkodnom. Csak vágyak és álmok.

Ellenben jövőre Joao Bécsbe látogat, szóval elérhetővé válik a nagy találkozás. Ahhoz képest, hogy Joao ingyen gyógyít, az osztrákok jól lehúzzák az embert, szóval az egész (azaz a 2 nap) biztosan benne lesz 80.000 Ft-ban. (ISZONYÚ SOK). 1 regisztrált nappal. De ha azt mondja, hogy másnap tud csak műteni (szellemműtét), akkor buktam az egészet, miután a következő nap már jövünk haza. Micsoda szemét egy társaság. Mármint az osztrák szervezők. Vajon mennyi esély van rá, hogy aznapra oszt be Joao? Úgy tűnik vállalom a rizikót, és egy kis (NAGY)  segítséggel (KÖSZÖNÖM), el is tudok menni. Hát, meglátjuk. Remélem, hogy a fentiek mellettem állnak ez ügyben. Az nem lehet, hogy nem. Ugye???? Valamiért csak idehozták a szomszédba Őt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.