Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ízek, imák, szerelmek

2010.11.15

 

Most néztem meg az Ízek, imák, szerelmek című filmet. Kicsit féltem tőle, mert az Imdb-n nem kapott túl sok pontszámot, és a kritikák sem igazán magasztalják.

Mégis, pont nekem való. Olyan, mintha nekem szólna. Az útkeresés, az én megtalálása. Persze ez a téma mindenkié. De mégis van valami benne, ami igazán én vagyok. A csajszi végig azt csinálja a filmben, amire igazán vágyom most, és amit meg is fogalmaztam már magamnak, hogy igen, erre lenne most szükségem. És lám, viszont láttam a képernyőn most, szinte szóról-szóra.

Van benne néhány mondat, ami szíven ütött. Mert vagy most jöttem rá a közelmúltban én is, vagy csak simán adott egy löketet a továbbiakhoz, vagy csak egyszerűen összefoglalta, amit gondolok, vagy gondolnom, tennem kéne. Lehet, hogy megnézem újra és kiírom ezeket a sorokat.

Mi is van a filmben konkrétan, ami  jellemző rám?

Elvágyódás hosszabb időre, messzire, egyedül, kiszakadni az itteni világból, környezetből… persze – mondanom sem kell, hogy - sem pénzem, sem bátorságom nincs hozzá.

Vágy a tapasztalásra, tanulásra az életről, önmagamról  Egy mester, egy tanár, egy biztos pont megtalálása, aki kézen fogva vezet, segít megtalálni és elindítani utamon. És persze India, ami szívem vágya sok-sok éve már.

www.premierfilm.hu/film/trailer/0101102555795_izek_imak_szerelmek.html&aktms=21101

 

A film egyébként kicsit lassú, főleg az eleje, de nem zavart.  Esti szórakozásnak kitűnő volt.

 

Kép

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.