Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


munkaszombat

2010.12.12

Ma voltam dolgozni. Ma SZOMBATON voltam dolgozni. Amikor elindultam, a ház csendes volt és sötét. Az utcára kilépve egy árva lelket nem láttam. Dühös voltam. Nem azért mert dolgozni kellett, hanem azért, mert semmi értelme nem volt. 7 órára mentem- szokásosan- és negyed 3-kor léptem le. Szóval elment az egész szombatom és nem pihiztem semmit. Most már éjfél elmúlt, holnap újra korán kelek, aztán pedig megint hétfő lesz.

Szörnyű. Fáradt vagyok. Alig várom, hogy leírjam e sorokat, aztán beessek az ágyamba.

 

Meló után elkeveredtem a Vörösmarty térre. Jó hangulata volt nagyon. Nagy pelyhekben esett a hó, finom illatok kavarogtak és a zene is nagyon illett az egészhez. Megtörtént a varázslat egy pillanatra. Olyan meseszerű volt. Arra gondoltam, hogy milyen jó lenne egy pasival forralt bort kortyolgatni és egy jót beszélgetni. Még a hideg sem zavarna.

Ma cseteletem újra. Jólesik ez nekem. Egy érdekes fiatalemberrel hozott össze a sors.  Vagyis én hoztam össze magunkat, mert én klikkeltem rá. Szerintem jót beszélgettünk. Talán lesz folytatása. Ha nem, sincs semmi. Legalább lesz mit várni egy kicsit.

 

Na, jó éjt, vagy jó reggelt, vagy tudom is én.

Álmos vagyok és fáradt.

ja! ÉS csak annyi a szombathoz Mint pénteki MUNKANAP!!!!!! hogy a villamos 7végi menetrend szerint közlekedett és amikor hazaértem fél 6 körül egy árva üzlet nem volt nyitva. Pedig én a közértre még számítottam, ugyanis kajám az nem volt itthon. Persze.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.