Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ágnes Samsa

2010.08.23

Ültem fent a gép mellett és jött egy. Lecsaptam. Aztán jött még egy, lefújtam. Aztán bezizegett egy újabb- na az is kapott. Mi van itt kérem? Honnan a fenéből jön ennyi légy? Egész nyáron, ha kettő berepült az ablakomon. Na, villany felkapcsol, vadászat indul.

Este 10 óra, Ági vadul kergetőzik. Este 11 óra még mindig kergetőzik. 12 óra hát persze, hogy még mindig. Hol egy vízzel teli befőttesüvegbe pakolgat, hol a mosdókagylóba, hol a szemetesbe, hol a wc-be, mikor melyik van közel. Basszus honnan jönnek ezek? Éjjel 2 óra és már eltettem láb alól közel 30-at. Undorító! Fújj! Utálom ezeket a dögöket. Na de honnan jönnek? Hiába keresem, nem találom. Nem találom! Kaja nincs a házban, csak a hűtőben, de ott sem igazán, inkább a mélyhűtőben, nyuszika alomját kicseréltem, végignéztem minden lehetséges helyet, ahol tanyázhatnak. Na jó, ha nincs több végre, alvás! Alvás, alvás, alvás!!!

 

Reggel, átkozott reggel megint levadásztam vagy 10-et. Elmentem, délután hazajőve újra 15-öt csaptam le.

Kitakarítottam az egész lakást, mindent megnéztem. MINDENT. Nem találom honnan rajzanak. Most este van újra, egyelőre csönd és béke honol. Remélem sikerült kiirtani őket.

Néhány éve hangyák, tavaly molylepkék, most legyek. Utálom a bogarakat.

De ki van takarítva. Lehet, hogy a fentiek csak ezzel bírtak rávenni? Ok, kérem, kitakarítottam, legyen vége már! A legszebb, hogy mit álmodtam? Hogy belőlem kelnek ki. És még éreztem is, ahogy zizegnek bennem.

Na és persze, amikor felriadtam mi lebegett a szemem előtt? Gregor Samsa, amint fent ücsörög a plafonon. Kafka az ő kis esti horrorjával. Brrrrr. Utálom a horrort. Főleg, ha még ráadásul én alkotom meg magamnak. És még mindig nincs egy sem. Halleluja! Éljen, éljen. El ne kiabáljam!

 

Nem teszek be képet róla, elég volt a látványból egy életre.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.